Αποκριατικος χορός του Συλλόγου μας

Αναρτήθηκε από on 4 Μαρτίου 2019

Πραγματοποιήθηκε και φέτος όπως πάντα ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας ο οποίος είχε πολύ μεγάλη επιτυχία από άποψη συμμετοχής και διασκέδασης.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ευχαριστώ μας και την χαρά μας, στο κόσμο που ανταποκρίθηκε στην προσκλησή μας και μας τίμησε με τη παρουσία του, το κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ για την άψογη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση, την λαική και παραδοσιακή ορχήστρα που μας διασκέδασε και τέλος ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους επαγγελματίες της πόλης μας και όχι μόνο, που σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, πρόσφεραν τα προίοντα τους για τη λαχειοφόρο μας αγορά.
Ακόμη μια φορα σας ευχαριστούμε θερμά όλους εσας και σας υποσχόμαστε ότι οι επόμενες μας εκδηλώσεις θα είναι ακόμα πιο προσεγμένες και καλύτερες.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                     Ο Γ. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Μούζος                                                                                         Ευάγγελος  Γιαννακόπουλος

DSC_8046 (3) DSC_8047 (4) DSC_8049 (6) DSC_8050 DSC_8051 DSC_8052 (9) DSC_8058 (13) DSC_8061

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *